Szolgáltatásaink

Kerttervezés

Minden kert alapja a gondos tervezés.  Előzetes igényfelmérés alapján, a kerttulajdonos kéréseit és a szakmai szempontokat szem előtt tartva tervezem meg kertjét. A tervezett kertről látványtervet és pontos árajánlatot készítek.

Kertépítés

Sokféle kertépítési munkában van tapasztalatunk, ami kreativitásunkkal és gondos munkavégzésünkkel párosítva  a legjobb eredményt ígéri az ön kertje számára is. Próbáljon ki minket, nem fog csalódni!

Térkövezés

A burkolatok manapság sokfélék lehetnek. Leggyakrabban térkőből vagy betonból készítjük, de vállaljuk ragasztott termésköves burkolatok, faburkolatok és WPC burkolatok készítését is. Nem kell unalmas felületekre gondolni, hisz a térkövek és egyéb burkolók mintázata ma már alakban és színben is változatos és dekoratív. 

Öntözőrendszer telepítés

Az igazán szép gyep és ápolt, egészséges kert szempontjából kulcsfontosságú a megfelelő öntözés. Sok érv szól amellett, hogy gépesítsük ezt a folyamatot, hisz az öntözőrendszer gazdaságosabb a kézi locsolásnál, és mindig a megfelelő mennyiségű vizet biztosítja a gyepünk és növényeink számára. Az öntözőrendszert célszerű gyepesítés előtt beépíteni.

Sziklakert építés

A sziklakertek igen divatos díszítőelemek a kertben, és méltán. Egy jól felépített sziklakert hangulatos fénypontja lehet a kertnek, de remekül alkalmazható nehezen hasznosítható (lejtős, rossz adottságokkal rendelkező) területeken is. Kombinálható kerti tóval, vízesésekkel. A felhasznált kő- és sziklaanyag, valamint annak profi elhelyezése nagyban meghatározza a végeredményt. 

Támfal építés

A megfelelő támfal kiválasztásakor figyelembe vesszük a funkciót és a kert stílusát is. Egyes támfalak tartó funkciót látnak el, de vannak dekor támfalak is, amelyek tereket választanak el vagy ülőfelületként szolgálnak. Készítünk gambion támfalakat, de szikla vagy terméskő támfalakat is. Ezen kívül készítünk tégla és növény kosaras támfalakat is.

Vakondháló telepítés

A vakondháló telepítését a legtöbb esetben javasoljuk, mert a nem kívánt betolakodó bármikor megjelenhet, de különösen fontos a már jelenleg is vakondos területeken. Érdemes gyepesítés előtt telepíteni!

Ültetés

A kert legfontosabb szereplői a növények. Legyen szó fákról, cserjékről vagy évelőágyások beültetéséről, mi nem csak a megfelelő növények kiválasztásában, de a beültetésben is segítünk. Sőt, gondozási tanácsokkal is ellátjuk a büszke kerttulajdonosokat, hogy kertjük folyamatosan a legjobb formáját hozza. 

Füvesítés

Elsősorban gyepszőnyeg terítéssel, hidrovetéssel, vagy egyes esetekben kézi fűmagszórással dolgozunk azért, hogy a legjobb minőségű gyep kerüljön a kertedbe, amit könnyű lesz gondozni és sokáig örömmel használod majd.

Kérdésed van? Árajánlatot kérnél? Keress minket elérhetőségeinken!